Представяне
Къща за гости "Явор"
с. Говедарци, ул. "Искър" № 51
тел. 02/8258 784

 
български english
уеб-дизайн и програмиране

Къща за гости "ЯВОР" - Представяне

Къща за гости "ЯВОР" предлага самостоятелен етаж от къщата със 7 легла - 2 стаи с по 2 легла и 1 стая с 3 легла. Тези 3 стаи ползват общ санитарен възел и баня.
На първия етаж са разположени дневна с камина, трапезария и кухненски бокс, които гостите могат да ползват и приготвят храната си. Огънят в камината посредством водна риза отоплява цялата къща и осигурява приятна атмосфера и в най-студените дни. Дори ако спите до късно, ние ще запалим камината и ще Ви осигурим комфортна топлина, щом сте готови за закуска :).
За да видите снимки от къщата, района и планината, изберете Фотогалерия.

стая
Борко

Освен настаняване, ние предлагаме и традиционна Рилска кухня - "рилски зелник", "на таве" и много др. уникални ястия, приготвени с екологично чисти картофи - собствено производство.

За гостите на къща "ЯВОР" е осигурен безплатен паркинг.

табелаЗа да стигнете до нас от района на София, можете да избирате пътя през Горубляне за Самоков покрай язовир Искър, който е по-добър, но по-натоварен, както и друг маршрут: през Бистрица, Ковачевци и Белчин отново за Самоков. Вторият маршрут е по-спокоен, но на места настилката е повредена.
За да стигнете до нас от останалата част на страната, изберете маршрут до Самоков, който Ви устройва. Най-удобните са Дупница - Самоков, София - Самоков или магистрала Тракия - Самоков.